ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ / Χριστούγεννα με τον “Καρυοθραύστη” από το Russian Ballet Theatre στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Υπέροχες βραδιές στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υπόσχεται το Russian Ballet Theatre που “ζωντανεύει” επί σκηνής την ιστορία του αγαπημένου “Καρυοθράυστη” σε μία μουσικοχορευτική παράσταση για όλες τις ηλικίες.
Κάθε Χριστούγεννα, ο “Καρυοθραύστης, ντυμένος με την αθάνατη μουσική του Πιοτρ Τσαϊκόφσκι θεωρείται από τα “must” που πρέπει να παρακολουθήσει το κοινό.
Το αγαπημένο παραμύθι του Χόφμαν θα βρίσκεται μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά σε μια πολύ ωραία διασκευή του Αλέξανδρου Δουμά.  Χορεύει το φημισμένο Russian Ballet Theater που εδώ και πάρα πολλά χρόνια συστήνει στο κοινό τα διάσημα έργα του χρυσού αιώνα του ρώσικου μπαλέτου και κάθε του ανέβασμα διαπρέπει παγκοσμίως.
Η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια γερμανική πόλη όπου η μικρή Κλάρα δέχεται ως δώρο από το νονό της ένα στρατιωτάκι – καρυοθραύστη. Τα μεσάνυχτα όμως ο καρυοθραύστης ζωντανεύει με μαγικό τρόπο και μεταμορφώνεται σε έναν γοητευτικό πρίγκιπα που την παρασέρνει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι στις μαγικές χώρες της Βασίλισσας του Χιονιού, των Ζαχαρωτών και της Νεράιδας Ζαχαρένιας.
Το ταξίδι στους μαγευτικούς κόσμους τελειώνει ωστόσο όταν η μικρή Κλάρα ξυπνάει και ανακαλύπτει πως ο πρίγκηπας έχει μεταμορφωθεί ξανά σε στρατιωτάκι.
Το φαντασμαγορικό αυτό μουσικό υπερθέαμα θα βρίσκεται στον Πειραιά μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου και αναμένεται να γοητεύσει μικρούς και μεγάλους που θα το παρακολουθήσουν

FOLLOW US

Youtube Instagram
Gravity custom web