Καλιγούλας …. για καλό σκοπό για τον 17χρονο πρωταθλητή καταδύσεων Ανδρόγεο Σαμψάκη-Μπακόπουλο στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Καλιγούλας …. για καλό σκοπό
για τον  17χρονο πρωταθλητή καταδύσεων Ανδρόγεο Σαμψάκη-Μπακόπουλο
στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά


 Στον  17χρονο πρωταθλητή καταδύσεων Ανδρόγεο Σαμψάκη-Μπακόπουλο αφιερώνει το νέο κύκλο παραστάσεων του ο Καλιγούλας του Αλμπέρ Καμύ  στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. 
Με πρωτοβουλία του Οργανισμού Πολιτισμού Άθλησης Νεολαίας του Δήμου Πειραιά, την οποία  απεδέχθη  η συμπαραγωγός εταιρεία Stefi Profuctions,  μέρος του συνόλου των εσόδων της παράστασης η οποία θα παρουσιάζεται στο ΔΘΠ από τις 18 έως 29 Οκτωβρίου θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του Ανδρόγεο Σαμψάκη-Μπακόπουλου.
 Ο αθλητής της Εθνικής Ομάδας Νέων  νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ, μετά από σοβαρό τραυματισμό που είχε στη σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια προπόνησης στο ΟΑΚΑ 
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του ΟΠΑΝ η οποία αναδεικνύει την ευαισθησία και τον κοινωνικό ρόλο του. 

 

Υπενθυμίζουμε ότι  o Καλιγούλας, το κορυφαίο έργου του βραβευμένου με Νόμπελ Αλμπέρ Καμύ σε σκηνοθεσία Αλίκης Δανέζη Knutsen, μετά τις sold out παραστάσεις σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, επιστρέφει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, για λίγες παραστάσεις. 
O Γιάννης Στάνκογλου στο ρόλο του Καλιγούλα πλαισιώνεται από έναν πολυμελή θίασο 13 ηθοποιών με τους Θεοδώρα Τζήμου/Στέλα Φυρογένη, στο ρόλο της Σεζώνια, Ιερώνυμο Καλετσάνο κ.α Πρωτότυπη μουσική live επί σκηνής από τον Blaine Reininger των Tuxedomoon.

INFO
Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Ηρώων Πολυτεχνείου 32
Πειραιάς
τηλ. 2104143310 - 2104143320


Ημέρες και ώρες παραστάσεων:
Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 20:30
Σάββατο:  18:00 & 21:00
Κυριακή 22/10: 19.00
Κυριακή 29/10: 18.00 

  • metatspatroklos_skafidas-0507

FOLLOW US

Youtube Instagram
Gravity custom web