ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ // «ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ»

Σας ευχαριστούμε θερμά για την μεγάλη ανταπόκριση. Η διαδικασία συμμετοχής στα Θεατρικά Βιωματικά Εργαστήρια έχει ολοκληρωθεί.

 

ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ / ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
«ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΗΝ  ΤΑΞΗ»
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, πραγματοποιεί θεατρικά βιωματικά εργαστήρια για εκπαιδευτικούς με τίτλο «Τεχνικές θεάτρου στην τάξη». Το εργαστήρια απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και σε φοιτητές. παιδαγωγικών σχολών, νηπιαγωγούς και σε όσους ασχολούνται με την εκπαίδευση παιδιών. 


Πως μπορεί το μάθημα να μετατραπεί σ’ ένα ταξίδι; Πως ο μαθητής μπορεί να συμμετέχει στη διδασκαλία με ενεργή και βιωματική δράση; Ποια είναι τα κοινά στοιχεία μιας διδακτικής ώρας με μια performance; Με ποιες  τεχνικές αφομοιώνεται πιο εύκολα η γνώση και καλλιεργείται η φαντασία;


Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει με το γραφείο του Καλλιτεχνικού Διευθυντή ώστε να δηλώσει τη συμμετοχή του στο τηλ: 2104143356 και στο email: artisticdirector@dithepi.gr


Το εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί σε έξη δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις κάθε Παρασκευή με έναρξη την Παρασκευή 8/2 και στις ώρες 17.00-19.00. 
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.


Η σκηνοθέτης και θεατρολόγος Σοφία Καραγιάννη αξιοποιεί τα εκφραστικά μέσα του εκπαιδευτικού (φωνή, σώμα, λόγος), αναδεικνύοντάς τα σε σημαντικά εργαλεία διδασκαλίας. Στα εργαστήρια παρέχεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς να δουλέψουν την τεχνική της  αναπνευστικής και φωνητικής  τους προετοιμασίας, την σωματική τους συμπεριφορά , τον ρυθμό του λόγου στη σχολική τάξη καθώς και θεατρικές πρακτικές  προκειμένου να πετύχουν την ενεργή συμμετοχή του μαθητή.


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

FOLLOW US

Youtube Instagram
Gravity custom web