Ο Δημήτρης Καταλειφός διαβάζει ερωτικά ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη από τη συλλογή «Πρόσωπα της αγάπης, όπως τάθελεν η ποίησις μου».

Λογοτενικά Ταξίδια ως podcasts //

Πάσχα
Κυριακή 2 Μαΐου 2021
18.00


Ο Δημήτρης Καταλειφός επέλεξε για την ημέρα της αγάπης, το Πάσχα να διαβάσει  ερωτικά ποιήματα του Κωνσταντίνου Καβάφη από τη συλλογή «Πρόσωπα της αγάπης, όπως τάθελεν η ποίησις μου».


Τα ερωτικά ποιήματα του Κ. Καβάφη συναντούν γυναικείες φωνές από το διεθνές ρεπερτόριο σε μοναδικές ερμηνείες ερωτικών τραγουδιών .


Με τον Δημήτρη Καταλειφό  συνεχίζει το Δημοτικό θέατρο Πειραιά την διαδικτυακή δράση Αφηγήσεις με τα λογοτεχνικά ταξίδια ως podcasts  μέσα από την ιστοσελίδα του www.dithepi.gr και παράλληλη ραδιοφωνική μετάδοση από το Kανάλι 1 - Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά στους 90.4.


Οι Κυριακάτικες ραδιοφωνικές  συναντήσεις - αφηγήσεις, έχουν διάρκεια περίπου 30 λεπτά έκαστη κι αποτελούν μια δράση που φέρνει την εντελώς προσωπική σφραγίδα του κάθε προσκεκλημένου.


Ακολουθείστε τους σε αυτό το Κυριακάτικο απογευματινό ραντεβού!


Η  διαδικτυακή και νέα ραδιοφωνική και δράση του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά «Αφηγήσεις » πραγματοποιείται σε συνεργασία με του εκδοτικούς οίκους και το Δημοτικό Ραδιόφωνο  Πειραιά «Κανάλι Ένα 90.4 κάθε Κυριακή έως 30 Μαΐου (18.00)

 

Φωτογραφία: Γιώργος Καπλανίδης

FOLLOW US

Youtube Instagram
Gravity custom web