Θεατρικό Εργαστήριο στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ Ιωσήφ Βουράκης στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού για την ολοκλήρωση της διαδικτυακής δράσης του ΔΘΠ στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.

Ολοκληρώθηκε διαδικτυακά, λόγω της πανδημίας, το Θεατρικό Εργαστήριο στις Γυναικείες Φυλακές Κορυδαλλού που διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία για τρίτη συνεχή χρονιά το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Το υλικό του Θεατρικού Εργαστηρίου παραδόθηκε από τον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ κ. Ιωσήφ Βουράκη,  στην διευθύντρια  των Γυναικείων Φυλακών κ. Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου,  επισφραγίζοντας την άριστη συνεργασία  των δύο φορέων.

Στόχος του προέδρου του ΟΠΑΝ κ.Βουράκη είναι να συνεχιστεί και την επομένη χρονιά το συγκεκριμένο εργαστήριο στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του οργανισμού αλλά και του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά,  το οποίο σύμφωνα με την κ. Κωνσταντοπούλου αποτελεί μια ουσιαστική δράση προς όφελος των γυναικών κρατουμένων. Ο κ. Βουράκης ξεναγήθηκε στους διάφορους χώρους ψυχαγωγίας των κρατουμένων και δεσμεύθηκε να διευρύνει την υποστήριξη του ΟΠΑΝ προς το Σωφρονιστικό Κατάστημα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού με δράσεις αλλά και την παροχή μέσων για την αρτιότερη λειτουργία της Βιβλιοθήκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Θεατρικό Εργαστήριο παρακολούθησαν περισσότερες από 100 κρατούμενες οι οποίες συμμετείχαν ενεργά και με μεγάλο ενδιαφέρον στις δραστηριότητες.

Θέατρο, μουσική, ποίηση και αυτοσχεδιασμοί  είναι τα μέσα με τα οποία η ηθοποιός Μικαέλα Δανά, η χορεύτρια Φιλιππία Κοντογιαννακοπούλου και η μουσικός Ευφροσύνη Γιαννή  υποστήριξαν και υποστηρίζουν  τη δημιουργική συνάντηση με τις γυναίκες κρατούμενες.

 

  • img_3306
  • img_3327
  • img_3308

FOLLOW US

Youtube Instagram
Gravity custom web