«Γέρος - έρως», στο Λιμάνι Πειραιά | www.naftemporiki.gr

Ξεχωριστή διαδήλωση για τον έρωτα

Στο Λιμάνι Πειραιά στις 25 και 27 Ιουνίου, με ελεύθερη είσοδο

Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 08:00

 

Τρεις νεαρές ηθοποιοί, η Αθανασία Αγοράκη, η Γιούλη Καρναχωρίτη και η Μυρτώ Πανάγου, ενώνουν τις δυνάμεις τους και σκηνοθετούν μια ιδιαίτερη διαδήλωση για τον έρωτα, με τίτλο «Γέρος - έρως», στο Λιμάνι Πειραιά (Πύλη Ε1), στις 25 και 27 Ιουνίου, στις 7 το απόγευμα, με ελεύθερη είσοδο.

Στον κουρνιαχτό της εποχής μας, μια ομάδα ανθρώπων της αποκαλούμενης «τρίτης ηλικίας» κάνει τη δική της ξεχωριστή διαδήλωση.
 

Μια διαδήλωση με μοναδικές αποσκευές λόγια διάσπαρτα, έντονα, οικεία, φευγαλέα. Λόγια που θα ακουστούν είτε ατομικά, είτε συλλογικά, έτσι που να δημιουργήσουν μια φωνή, υπενθυμίζοντας ότι ο ερωτικός αποχωρισμός δεν έχει ηλικία.

 

Μέσα στο λιμάνι του Πειραιά, άνθρωποι ηλικιωμένοι χρησιμοποιούν ως βήμα τη μπουκαπόρτα ενός πλοίου - ύψιστο συμβολικό σημείο φυγής - για να προλάβουν να χαιρετήσουν, με όλη την ορμή της νιότης, το αγαπημένο πρόσωπο, τον έρωτα, την ίδια τη ζωή.

 

Συντελεστές

 

Κινησιολογική επιμέλεια: Κατερίνα Τούμπα, μουσική επιμέλεια: Διονύσης Μακρής, φωτογραφίες: Βασίλης Βασιλείου - Έφη Τσακαλή, εξωτερικός συνεργάτης: Πάνος Πανάγου. Σε συνεργασία με κοινωνικές δομές του Πειραιά (2ο Τμήμα ΚΑΠΗ Δραπετσώνας - Κερατσινίου).

gkoul@naftemporiki.gr

FOLLOW US

Youtube Instagram
Gravity custom web